• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

EasyJet - Αεροπορικές Εταιρίες Low Cost

EasyJet.

Η EasyJet είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1995 από τον Ελληνοκύπριο επιχειρηματία Στέλιο Χατζηιωάννου και έχει έδρα το Λονδίνο. Είναι η μεγαλύτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο (χαμηλού κόστους-Low Cost) και δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη (με πρώτη την Ryanair). Το 2011 ταξίδεψαν με την εταιρεία 55 εκατομμύρια επιβάτες.

Η EasyJet εξυπηρετεί προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και στη Βόρεια Αφρική. Παρ’ ότι οι εταιρίες πτήσεων χαμηλού κόστους επιλέγουν δευτερεύοντα αεροδρόμια, η EasyJet εξυπηρετεί τα κύρια αεροδρόμια των μεγάλων πόλεων, καθιστώντας την μετάβαση στον προορισμό ακόμη πιο εύκολη. Η εταιρεία δεν προσφέρει δωρεάν γεύματα ή αναψυκτικά κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά οι επιβάτες μπορούν να τα αγοράσουν εντός του αεροσκάφους.


Προορισμοί.
Από την Ελλάδα πραγματοποιεί πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη.
Η easyJet εξυπηρετεί πάνω απο 500 δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού, μεταξύ 118 αεροδρομίων σε Ευρώπη, Δυτική Ασία και Βόρεια Αφρική. Οι κυριότερες βάσεις της easyJet είναι το London-Gatwick, Milan-Malpensa, London-Luton, London-Stansted και Bristol. Στην υπόλοιπη Ευρώπη η easyJet έχει 19 βάσεις.
Αν προγραμματίσετε το ταξίδι σας εγκαίρως, με την Easyjet μπορείτε να πετύχετε εξαιρετικά φθηνούς ναύλους για δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση