• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Austrian Airlines - Αεροπορικές Εταιρίες.

Austrian Airlines.

Η Αustrian Airlines έχει την έδρα της στην Βιέννη και είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αυστρίας. O στόλος της Austrian Airlines αποτελείται από αεροσκάφη τύπου Airbus, Boeing, Fokker, και Bombardier, ενώ για το έτος 2011 μετέφερε συνολικά 11,3 εκατομμύρια επιβάτες. Εξυπηρετεί πολλά από τα αεροδρόμια τις Ελλάδας με απευθείας ή με ανταπόκριση πτήσεις, καθώς και το αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Κύπρο.


Δρομολόγια.
Η Austrian Airlines διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε 130 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και έχει ηγετική παρουσία στις πτήσεις προς Ανατολική Ευρώπη. Στην Ελλάδα, η Austrian Airlines εξυπηρετεί τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά τους θερινούς μήνες εξυπηρετεί επίσης και τους εξής προορισμούς: Καβάλα, Κάρπαθος, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Σάμος, Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κω, Μύκονος, Πρέβεζα, Ρόδος, Σκιάθος και Ζάκυνθος.

Απευθείας πτήσεις προς Βιέννη
Αθήνα-Βιέννη, Θεσσαλονίκη-Βιέννη, Λάρνακα-Βιέννη


Πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό την Βιέννη
Λάρνακα-Πράγα, Αθήνα-Πράγα, Αθήνα-Βρυξέλλες, Λάρνακα-Λονδίνο, Λάρνακα-Παρίσι, Λάρνακα-Γενεύη, Λάρνακα-Άμστερνταμ


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση