• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

TAROM Airlines - Αεροπορικές Εταιρίες.

TAROM Airlines

Η αεροπορική εταιρεία Tarom είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ρουμανίας και έχει την έδρα της στο αεροδρόμιο Otopeni του Βουκουρεστίου.

Η Tarom εκτελεί τις πιο φθηνές απευθείας πτήσεις προς Βουκουρέστι αλλά και προς άλλες μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας τόσο από Ελλάδα, από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και το αεροδρόμιο “Μακεδονία” όσο και από Κύπρο, από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.


Συγκεκριμένα ηTarom εκτελεί τακτικές πτήσεις:

Aπό Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς :
Βουκουρέστι, Ιάσι, Τιμισοάρα, Ναπόκα, Σίμπιου.
Η Tarom Airlines πραγματοποιεί πτήσεις προς Βουκουρέστι καθημερινά. Η διάρκεια πτήσης από Αθήνα προς Βουκουρέστι είναι 1 ώρα και 30 λεπτά ενώ από Θεσσαλονίκη η πτήση διαρκεί 10 λεπτά παραπάνω.

Aπό Λάρνακα προς:
Βουκουρέστι, Ιάσι, Τιμισοάρα, Ναπόκα.
Απο Κύπρο πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις προς Βουκουρέστι και η διάρκεια πτήσης είναι 2 ώρες και 20 λεπτά.
Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση