• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Swiss Airlines - Αεροπορικές Εταιρίες,

Swiss Airlines.

H Swiss International Airlines είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας και αριθμεί 78 ολοκαίνουργια αεροπλάνα. Μία από τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν οικολογική συνείδηση έχει καταφέρει να μειώσει τους ρύπους της κατά 15% καθώς και τον θόρυβο των αεροσκαφών της. 
Οι περισσότερες πτήσεις της αναχωρούν από τα αεροδρόμια της Ζυρίχης και της Γενεύης. Είναι μέλος της Star Alliance Network, της μεγαλύτερης σύμπραξης των αεροπορικών εταιρειών. 
Συμμετέχουν 21 αεροπορικές εταιρείες στο σύνολο μερικές από τις οποίες είναι : Air Canada, Air China, Air New Zealand, Austrian, LOT airlines, Scandinavian airlines, Singapore Airlines, Lufthansa, Tap Air, Thai Airlines.

Προορισμοί.

Η Swiss πραγματοποιεί καθημερινά απευθείας πτήσεις για Ζυρίχη και Γενεύη από την Αθήνα και μία ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη προς Ζυρίχη.
Με αυτόν τον τρόπο δίνει τη δυνατότητα στον επιβάτη να κλείσει φτηνές πτήσεις για όλο τον κόσμο, για 18100 καθημερινές πτήσεις προς 975 αεροδρόμια σε 162 χώρες!

Υπηρεσίες Swiss Air.
- Το πρόγραμμα των Τακτικών επιβατών της Swiss Air είναι το ίδιο με της Lufthansa, το Miles and More. Κερδίζετε μίλια και πόντους ταξιδεύοντας είτε στα εσωτερικά αεροδρόμια της Ελβετίας (domestic flights) είτε στο εξωτερικό δίκτυό της (international flights). Πόντους κερδίζετε ακόμη και αν ταξιδεύετε μεαεροπορικά εισητήρια κάποιας, από τις αεροπορικές εταιρείες που ανήκουν στην σύμπραξη Star Alliance. 

Τα προνόμια των frequent traveler είναι πολλά και περιλαμβάνουν προτεραιότητα κατά το check in, φθηνότερα ή και δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και πολλά άλλα.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση