• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Olympic Air - Αεροπορικές Εταιρίες,

Olympic Air

Η Olympic Air (πρώην Olympic Airways) είναι η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και σχηματίστηκε από την ιδιωτικοποίηση του πρώην εθνικού αερομεταφορέα Ολυμπιακές Αερογραμμές. Η βάση της Olympic Air είναι στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".
H Olympic Air πραγματοποιεί δρομολόγια σε 39 προορισμούς (8 προορισμούς εξωτερικού και 31 προορισμούς εσωτερικού).

Τα δρομολόγια εσωτερικού της Olympic Air εξυπηρετούν τους προορισμούς:
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Ιωάννινα, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Σύρο, Μύκονο και Σαντορίνη. Επιπλέον, η Olympic Air πραγματοποιεί δρομολόγια από Αθήνα προς , Μήλο, Νάξο, Πάρο, Κάλυμνο, Κύθηρα, Αστυπάλαια, Λέρο, Ικαρία, Σκιάθο, Κάρπαθο και από Ρόδο προς Σητεία, Κω, Λέρο, Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Κάρπαθο και Κάσο.


Τα δρομολόγια εξωτερικού της Olympic Air εξυπηρετούν τους προορισμούς: Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Λάρνακα, Σόφια, Κάιρο, Τίρανα, Βουκουρέστι και Κωνσταντινούπολη.

Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών Olympic Air
- Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών.
Οι επιβάτες διακεκριμένης θέσης στα δρομολόγια εσωτερικού της Olympic Air, επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι 2 αποσκευές, όπου τo συνολικό τους βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 κιλά. Οι επιβάτες οικονομικής θέσης στα δρομολόγια εσωτερικού της Olympic Air επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι 2 αποσκευές, όπου το συνολικό τους βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 κιλά. 
Οι επιβάτες διακεκριμένης θέσης στα δρομολόγια εξωτερικού της Olympic Air, επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι 2 αποσκευές, όπου συνολικό τους βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 κιλά. 
Οι επιβάτες οικονομικής θέσης στα δρομολόγια εξωτερικού της Olympic Air, επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι 2 αποσκευές, όπου το συνολικό τους βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 κιλά
Η Ελληνική αεροπορική εταιρεία Olympic Air βραβεύτηκε ως αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2010 - 2011 (ERA Airline of the Year).

Το “ERA Airline of the Year Award” επιβραβεύει την ποιότητα των καλύτερων Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών, λαμβάνοντας υπόψη ευρύ φάσμα κριτηρίων, στην όλη δραστηριότητα μίας αεροπορικής εταιρίας. Το βραβείο του ERA αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική αναγνώριση στον Ευρωπαϊκό Περιφερειακό χώρο των αερομεταφορών και χαίρει διεθνώς εκτίμησης και αξίας ως προς την αντικειμενικότητα και την ανεξαρτησία γνώμης της κριτικής επιτροπής.

H Olympic Air είναι μέλος του ΕRΑ (EUROPEAN REGIONS AIRLINE ASSOCIATION), ο οποίος έχει πάνω από 200 εταιρίες - μέλη και είναι το μόνο σώμα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Περιφερειακής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Ευρώπη. Eκπροσωπεί 70 αεροπορικές εταιρίες που καλύπτουν 426 προορισμούς σε 61 ευρωπαϊκές χώρες, μεταφέροντας 70.600.000 επιβάτες και εκτελώντας 1,6 εκατομμύρια πτήσεις ετησίως.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση