• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Οκτόμπερφεστ (Oktoberfest) γιορτή μπύρας στο Μόναχο.

Οκτόμπερφεστ (Oktoberfest) γιορτή μπύρας στο Μόναχο.
Για τους λάτρεις της μπύρας, το απόλυτο γεγονός κάθε χρόνο ακούει στο όνομα: Oktoberfest! Το Οκτόμπερφεστ (Oktoberfest) είναι γιορτή μπύρας που λαμβάνει χώρα στο Μόναχο, κάθε χρόνο στην περιοχή Theresienwiese. 
Αναμφίβολα το πιο διάσημο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο και ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ στην Γερμανία. έξι εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο συγκεντρώνει το φεστιβάλ. Διαρκεί δύο εβδομάδες και λήγει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Καθιερώθηκε από το 1811, οπότε έγιναν μεγάλες γιορτές για τον γάμο του Βασιλέα της Βαυαρίας Λουδοβίκου τον Α΄με την πριγκίπισσα της Σαξονίας, Theresa. Ο περίφημος γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα λιβάδι που βρισκόταν προ των πυλών της πόλης και το οποίο στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Theresienwiese προς τιμήν της πριγκίπισσας. Φεστιβάλ το οποίο και έκτοτε καθιερώθηκε.

Οι μεγαλύτεροι ζυθοποιοί της χώρας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα 16 ήμερο "γλέντι", κατά το οποίο η πόλη του Μονάχου εμφανίζει το πιο κεφάτο της πρόσωπο. 
Με τη μπύρα να ρέει άφθονη, με τα παραδοσιακά βαυαρικά εδέσματα να σερβίρονται με τις παραδοσιακές βαυαρικές στολές..εντυπωσιακές παρελάσεις και ένα συναρπαστικό λούνα παρκ, το Oktoberfest είναι ένα αξέχαστο πανηγύρι!

Όλες οι ζυθοποιίες του Μονάχου προσφέρουν μπύρα στους επισκέπτες σε χαρακτηριστικές σκηνές χωρητικότητας 2-3.000 ατόμων. 
Σερβιτόροι και τα τελευταία χρόνια και αρκετοί επισκέπτες φορούν τις παραδοσιακές βαυαρικές ενδυμασίες.
Οκτόμπερφεστ (Oktoberfest) γιορτή μπύρας στο Μόναχο.

Εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στο όμορφο Μόναχο κάθε χρόνο για να ποιούν μπύρα, να φάνε λουκάνικα, να θαυμάσουν τις παραδοσιακές φορεσιές (και γιατί όχι να τις φορέσουν κιόλας), με τόση μπύρα όλα επιτρέπονται! 
Μεγάλες είναι οι ποσότητες γερμανικής μπύρας καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του Oktoberfest, ενώ σε αυτό του 2007, καταναλώθηκαν σχεδόν 7 εκατομμύρια λίτρα.

Γεύσεις.
Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές γεύσεις, όπως Hendl (κοτόπουλο), Schweinebraten (χοιρινό ψητό), Schweinshaxe (ψητό κότσι χοιρινό), Steckerlfisch (ψητό ψάρι σε ξυλάκι), Würstl (λουκάνικα), μαζί με Brezn (Pretzel), Knödel (dumplings από πατάτα ή ζυμαρικά), hassenpfeffer (κουνέλι στιφάδο)..και άλλα πολλά. Δείτε ξενοδοχεία στο Μόναχο.


Ίσως δείτε και διάσημες προσωπικότητες.
Οκτόμπερφεστ (Oktoberfest) γιορτή μπύρας στο Μόναχο.
  • Γεγονός: Γιορτή Μπύρας.
  • Περίοδος: 22 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου. (Διαρκεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Οκτώβρη, 2 εβδομάδες συνολικά).
  • Website: www.oktoberfest.de
Δείτε Εικόνες. photos links: (link link link link)

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση