• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

KLM Airlines - Αεροπορικές Εταιρίες,

KLM Airlines

H KLM ή αλλιώς Βασιλική Εταιρεία Αερομεταφορών, "Royal Dutch Airlines" είναι ο βασικός αερομεταφορέας της Ολλανδίας.


Από το 2004 συγχωνεύτηκε με την Air France και αυτό έμεινε στην ιστορία ώς η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έχουν παρουσιάσει οι εταιρείες μεταφέρουν τους περισσότερους επιβάτες και είναι παγκοσμίως ο δεύτερος μεγαλύτερος μεταφορέας cargo. 


Η KLM ιδρύθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1919, γεγονός που την καθιστά την παλαιότερη αεροπορική εταιρεία που εξακολουθεί να λειτουργεί με το όνομα με το οποίο ιδρύθηκε. 
Η πρώτη πτήση της KLM έγινε στις 17 Μαΐου 1920 και εκτελούσε το δρομολόγιο Άμστερνταμ - Λονδίνο, μεταφέροντας δύο Βρετανούς δημοσιογράφους.


Δρομολόγια.

Στην Ελλάδα η KLM εξυπηρετεί τα αεροδρόμια της Αθήνας (Ελευθέριος Βενιζέλος), της Θεσσαλονίκης(Μακεδονία) και του Ηρακλείου Κρήτης (Νικόλαος Καζαντζάκης). Αντίστοιχα από την Ολλανδία, δρομολόγια της KLM πραγματοποιούνται από τα αεροδρόμια του 'Αμστερνταμ, του Ρότερνταμ, του 'Αιντχόβεν και του Μάαστριχτ/'Ααχεν.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση