• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
 • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

 • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

 • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

 • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Φεστιβάλ Μπύρας στην Πράγα - Τσεχία.

Φεστιβάλ Μπύρας στην Πράγα - Τσεχία.
Η μεγαλύτερη γαστρονομική εκδήλωση στην Τσεχία, και συγκεκριμένα στην Πράγα είναι το Φεστιβάλ Μπύρας που λαμβάνει χώρα στην Πράγα. 
Όσοι βρεθούν στην τσέχικη πρωτεύουσα κατά τον μήνα Μάιο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες τσέχικες μπύρες και άφθονο φαγητό στο Φεστιβάλ Μπύρας στο χώρο του Prague Exhibition Ground (Centre). 
Φεστιβάλ Μπύρας στην Πράγα - Τσεχία.
Δοκιμάστε όσες περισσότερες από τις 70 διαφορετικές μπύρες μπορείτε και διασκεδάστε με μουσικές και ψυχαγωγικά προγράμματα που θα ανεβάσουν το κέφι σας στα ύψη.
Όμορφες κοπέλες με παραδοσιακές φορεσιές σερβίρουν τις παραγγελίες σε 10.000 θέσεις, ενώ οι 8 μουσικές σκηνές φιλοξενούν ζωντανή μουσική, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα. photo
Φεστιβάλ Μπύρας στην Πράγα - Τσεχία.

Στο Φεστιβάλ Μπίρας στην Πράγα, θα βρείτε τα πιο διάσημα ονόματα τσέχικης μπύρας - όπως Pilsner Urquell, Budvar (Budweis), Krusovice, Staropramen, και άλλες. Πέρα από αυτό ο πιο σημαντικός ρόλος του Φεστιβάλ είναι η συγκέντρωση και παρουσίαση μικρών ζυθοποιών (με λιγότερο γνωστές τσέχικες μπίρες), από όλη την χώρα, που τους δίνεται η ευκαιρία να συστήσουν τη μπίρα τους στο κοινό και αντιστρόφως στους επισκέπτες να έχουν την εμπειρία της δοκιμής.

Από την πρώτη κιόλας φορά φάνηκε να πιάνει τους στόχους του και να έχει πολύ ικανοποιητική επισκεψημότητα. photoΦεστιβάλ Μπύρας στην Πράγα - Τσεχία.

Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι το Τσέχικο Φεστιβάλ συγκεντρώνει ετικέτες και ποικιλίες από ολόκληρη τη χώρα, μικρούς και μεγάλους παραγωγούς που θεωρούν ότι έχουν κάτι αξιόλογο να δείξουν στο κοινό, ενώ στο Oktoberfest, συμμετέχουν μόνο οι τοπικές εταιρείες της περιοχής του Μονάχου.

Δοκιμάστε και τα Σπά μπίρας: Στο ζυθοποιείο Chodovar, τροποποίησαν μέρος του κελαριού τους, εγκατέστησαν κάποιες μεγάλες μπανιέρες. Μια απίθανη εμπειρία.
Φεστιβάλ Μπύρας στην Πράγα - Τσεχία.

Φεστιβάλ Μπύρας στην Πράγα - Τσεχία.

Φεστιβάλ Μπύρας στην Πράγα - Τσεχία.
 • Γεγονός: Γιορτή Μπύρας. (Τσέχικο Φεστιβάλ Μπίρας - Το ετήσιο φεστιβάλ μπίρας)
 • Περίοδος: Το φεστιβάλ διαρκεί 17 ημέρες. 16 Μαΐου έως 1 Ιουνίου. Για το 2013. (Πραγματοποιείται τον Μάιο) 
 • Το 2012 έγινε 17 Μαΐου με 2 Ιουνίου. 
 • Το 2011 έγινε 12 Μαΐου με 28 Μαΐου. 
 • Το 2010 έγινε 14 Μαΐου με 30 Μαΐου. 
 • (Σε κάθε περίπτωση, για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του φεστιβάλ, μπορείτε να ανατρέχετε στο επίσημο ιστότοπο του παρακάτω.
 • Website: www.ceskypivnifestival.cz/

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση