• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Alitalia - Αεροπορικές Εταιρίες,

Alitalia

Η Alitalia είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας και μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Sky Team. Η Alitalia έχει έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους στην Ευρώπη, εξ ολοκλήρου ανανεωμένο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η κύρια βάση της είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης, ενώ μικρότερη βάση της είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Μαλπένσα, στο Μιλάνο. 

Η Alitalia σε τακτά διαστήματα δημοσιεύει προσφορές για πτήσεις από Ελλάδα για προορισμούς σε Ιταλία και Ευρώπη, εγγραφείτε στο newsletter του easy-airtickets.gr για να ενημερώνεστε έγκαιρα για κάθε νέα προσφορά.


Προορισμοί.
Η Alitalia παρέχει υπηρεσίες προς 101 προορισμούς, εξυπηρετώντας συνολικά 149 δρομολόγια με περισσότερες από 4800 εβδομαδιαίες πτήσεις. 
Από τη χώρα μας πραγματοποιούνται πτήσεις καθημερινά από Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς διάφορες πόλεις της Ιταλίας και άλλους δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση