• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Qatar Airways - Αεροπορικές Εταιρείες

Qatar Airways.

Η Qatar Airways είναι ο κρατικός αερομεταφορέας του Κατάρ με έδρα το αεροδρόμιο της Ντόχα. Συνδέει την Ντόχα με πάνω από 100 διεθνείς προορισμούς.
H Qatar Airways μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, πετά σε περισσότερους από 100 προορισμούς παγκοσμίως, προσφέροντας ένα ασύγκριτο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών το οποίο συνέβαλε στο να γίνει αυτή η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία η καλύτερη του κόσμου.

Qatar Airways.

Έχοντας ψηφιστεί ως η αεροπορική εταιρεία της χρονιάς για το 2011 από τον αναγνωρισμένο ελεγκτικό φορέα Skytrax, η Qatar Airways κέρδισε την εμπιστοσύνη του ταξιδιωτικού κοινού.


Qatar Airways.


Qatar Airways.

Σε αυτό το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Qatar Airways πέτυχε πολλά, με τη εκπληκτική επέκταση των δρομολογίων της να κυμαίνεται στο 30% από χρόνο σε χρόνο, και τη χρήση ενός από τους πιο σύγχρονους στόλους αεροσκαφών που κυκλοφορούν στον αέρα σήμερα.

Qatar Airways.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, η Qatar Airways έχει συγκεντρώσει πολλά βραβεία και επαίνους από την επανεκκίνησή της το 1997, και έχει γίνει μία από τις λίγες εταιρείες παγκοσμίως που διαθέτουν αξιολόγηση 5 αστέρων από το Skytrax.

Απευθείας πτήσεις Qatar Airways από Ελλάδα.
- Αθήνα-Ντόχα (2 πτήσεις καθημερινά), Αθήνα-Νέα Υόρκη


Πτήσεις Qatar Airways με ενδιάμεσο σταθμό την Ντόχα.
- Από Αθήνα προς : Μπανγκόκ, Ντουμπάι, Πουκέτ, Μπαλί, Δελχί, Γιοχάνεσμπουργκ, Βομβάη, Κο Σαμούι, Μανίλα, Σιγκαπούρη, Μπάκολοντ, Μάλε, Τζακάρτα, Κολόμπο, Σανγκάη, Χόνγκ Κόνγκ.Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση