• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Τσέσκυ Κρούμλοβ. "Cesky Krumlov" Τσεχία.

Τσέσκυ Κρούμλοβ. "Cesky Krumlov" Τσεχία.
Ένα από τα παλαιότερα χωριά αλλά και δεύτερος πιο δημοφιλής προορισμός της Τσεχίας! Αυτή η γοητευτική πόλη της Νότιας Βοημίας βρίσκεται σε απόσταση 180 χιλιομέτρων από τη Πράγα
Είναι μία από της ελάχιστες που έχουν διατηρήσει ακόμα τη μεσαιωνική τους φύση. Το ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ "Cesky Krumlov" ckrumlov βρίσκεται σε μια μεγάλη αλλά και πολύ συμαντική κοιλάδα. 
Μια κοιλάδα στη νότια Βοημία, νότια του δάσους Blansko που και κυκλωμένο από τον ποταμό Vltava.
Το χωριό εκτείνεται γύρω από το γοτθικό κάστρο του 13ου αιώνα, των Λόρδων του Krumlov, το οποία διαθέτει 40 κτήρια και παλάτια, κήπους και πυργίσκους και σήμερα είναι μια σημαντική τοποθεσία για τις τέχνες.
Τσέσκυ Κρούμλοβ. "Cesky Krumlov" Τσεχία.

Στα πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης του Cesky Krumlov, θα δείτε γοτθικά, μπαρόκ και αναγεννησιακά κτήρια που στεγάζουν γκαλερί, καφέ και γραφικά ξενοδοχεία. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε την πόλη είναι να κάνετε μια βόλτα με μια ξύλινη σχεδία στον ποταμό Vltava.

Στην μεσαιωνική πόλη του Κρούμλοβ πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής, όπως και το Φεστιβάλ Αναγεννησιακής Μουσικής. 

Στους κήπους του κάστρου λαμβάνουν χώρα θεατρικές παραστάσεις, ενώ το Φεστιβάλ του Πενταπέταλου Ρόδου προσελκύει πολλούς τουρίστες.

Πως θα πάτε
Το Τσέσκυ Κρούμλοβ βρίσκεται 180 χμ περίπου νότια της Πράγας
Η διαδρομή περνάει από την εξοχή της ανατολικής Βοημίας, από γραφικά χωριά και λίμνες και καταλήγει στη Νότια Τσεχία κοντά στα σύνορα με την Αυστρία.

Με λεωφορείο από τους σταθμούς Florenc (Κεντρικός Σταθμός Λεωφορείων Πράγας) – δύο ώρες και 30 λεπτά. Με τρένο από Hlavni Nadrazi (κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός Πράγας) βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της Πράγας και μόλις 5 λεπτά περπάτημα από την Κεντρική Πλατειά (Wenceslas Square) - τρεις με τέσσερις ώρες. Αλλάζετε στο Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε (České Budějovice). 
Απόσταση: πάνω από 180 χιλιόμετρα νοτίως της Πράγας. Πηγή prague.fm 

Το Cesky Krumlov Στον Χάρτη. 


 Δείτε εικόνες κλικ για Μεγένθυσηphotos (link link link link)

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση